Snøfanger

Snøfangere for å sikre mot takras

En snøfanger er nødvendig for å sikre de som ferdes rundt huset mot snø og isfall fra taket. Vi har mest erfaring med markedsledende Lobas snøfanger.

 

LOBAS snøfanger system

Systemer fra Lobas kan deles i 2- og 3-rørs snøfangersystemer og snøfangersystemer med gittergelender. De består av henholdsvis 2- og 3-rørsgelender eller gittergelender samt konsoller tilpasset de forskjellige taktyper.

Begge systemene er produsert i varmforsinket stål, som er polyesterbelagt.
Supplèr gjerne snøfangersystemet med en av Lobas sine snø- eller isstoppere. Disse hindrer snø og is og rase ned under gelenderet.

 

Stol på kvalitet!

Vår bedriftsfilosofi er at vi til enhver tid har som mål å være blant de beste i bransjen, og at utførelsen på vårt arbeid skal være av ypperste kvalitet.

I KB Blikk selger og monterer vi kun typegodkjent feiestige og snøfangere av beste kvalitet. Snøfangerkonsollene blir skrudd fast i egne bord som igjen er festet ned i sperrene. Det er viktig at snøfangeren er festet godt nok, da den skal tåle store mengder tung snø.

Husk at det er hus/gårdeiers ansvar hvis noen skulle bli truffet av noe fra taket.

 

Få et tilbud på pris eller avtal gratis befaring

KB Blikk har utført montering av snøfanger til private boliger, boligsameier og industribygg i områdene Oslo, Bærum, Lillestrøm, Nittedal, Nedre Romerike og Akershus forøvrig i mange år.

Kontakt oss for nå for avtale om gratis befaring og pris på montering av feiestige og snøfanger, eller informasjon om annen type sikring av tak.

Kontaktinformasjon

Telefon:
E-postadresse:
Internett:
+47 92 22 04 55
post@kbblikk.no
www.kbblikk.no
Navn:
Adresse:
KB BLIKK AS
Tyriveien 7
1481 Hagan