Decra tak

Decra tak
Legging av Decra Tak

Decra Tak garantiDecra tak gir deg den beste beskyttelse mot vær og vind. Med solid kompetanse og en rekke fornøyde kunder har vi gleden av å tilby en fagmessig og komplett levering av vår salgssuksess Decra tak for fremtidens vær. Decra er også raskt å montere samt at det er enkelt å skifte ut gamle takpanner ved behov.

Fordeler med Decra takpanner

Det flotteste og mest solide du kan ha på taket.
Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Decra er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig og orkansikkert. Platenes struktur, form og dype profil gir Decra-taket sitt vakre og klassiske utseende. Det egner seg like godt til nybygg som til rehabilitering.

Stol på kvalitet!

Vår bedriftsfilosofi er at vi til enhver tid har som mål å være blant de beste i bransjen, og at utførelsen på vårt arbeid skal være av ypperste kvalitet!

Kontakt oss i dag for avtale om gratis befaring

Vi utfører legging av  Decra tak for kunder i områdene Oslo, Bærum, Lillestrøm, Nittedal, Nedre Romerike og Akershus forøvrig.

Ta kontakt med oss for avtale om gratis befaring og pris, eller mer informasjon rundt våre tjenester innen takomlegging eller andre områder for taktekking og annet takarbeid.

Kontaktinformasjon

Telefon:
E-postadresse:
Internett:
+47 92 22 04 55
post@kbblikk.no
www.kbblikk.no
Navn:
Adresse:
KB BLIKK AS
Tyriveien 7
1481 Hagan